2310521189 (10 ΓΡΑΜΜΕΣ)    ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ
2310521189    ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ
Καθημερινά: 9:00-20:00 Σάββατο: 9:00-17:00
phone_mob
search
0
Καλάθι αγορών
 0.00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  
Το καλάθι σας είναι άδειο.

.  
0
.
» Αρχική » Νέα - Χρήσιμα » Προτάσεις Δώρου
Κατηγορίες

Κοσμήματα δώρα για το Πάσχα: Ο απόλυτος οδηγός

03/05/2024


Το Πάσχα, η εποχή της ανανέωσης και της αναγέννησης, είναι εδώ και είναι η κατάλληλη περίοδος να αποδεχτούμε το πνεύμα της μεγάλης χριστιανικής γιορτής με λαμπερά δώρα που εκφράζουν την αγάπη και την ευγνωμοσύνη μας σε όσους αγαπάμε. Όπως κάθε Πάσχα έτσι και φέτος, μπορείτε να γιορτάσετε μαζί με τους αγαπημένους σας χαρίζοντας τους λαμπερά δώρα από τη συλλογή με χρυσά χειροποίητα κοσμήματα, αξεσουάρ μόδας και άλλα δώρα αξίας του Kosmima24. Διαβάστε τις φετινές μας προτάσεις για πασχαλινά δώρα με διαχρονική αξία που ανταποκρίνονται στον προϋπολογισμό σας και θα ενθουσιάσουν τους αγαπημένους σας.

Δώρα για τα βαφτιστήρια

Τα βαφτιστήρια -ανεξαρτήτως ηλικίας- έχουν την τιμητική τους το Πάσχα. Εκτός από την Πασχαλινή λαμπάδα και τα παιχνίδια ή τα ρούχα, ένα χαριτωμένο παιδικό κόσμημα στο μικρό σας αγγελούδι μπορεί πάντα να κάνει τη διαφορά. Ένα κρεμαστό με παιδικό σχέδιο για το κοριτσάκι σας ή μία καρφίτσα-φυλαχτό για το αγοράκι σας είναι ένα δώρο με σημαντική συναισθηματική αξία που θα θυμάται με τρυφερότητα και νοσταλγία. Ξεκινώντας από φέτος, μεριμνήστε για την προίκα του πνευματικού σας παιδιού με μία μικρή αλλά πολύτιμη συλλογή από οικογενειακά κειμήλια που θα επισφραγίσουν τον δεσμό αγάπης και θα περάσουν στις επόμενες γενιές.

Πασχαλινά δώρα

Δώρα για την Αναστασία, τη Λαμπρινή και την Πασχαλιά

Για τις κυρίες που γιορτάζουν αυτές τις μέρες την ονομαστική τους εορτή, το κατάστημα του Kosmima24 προσφέρει μία εντυπωσιακή γκάμα επιλογών σε χειροποίητα κοσμήματα για κάθε γούστο, περίσταση και προϋπολογισμό. Κι ενώ οι επιλογές είναι αμέτρητες, εμείς σας προτρέπουμε να επιλέξετε δώρα διαχρονικής φινέτσας που αναδεικνύουν κάθε σύνολο και η εορτάζουσα μπορεί πάντα να τα φοράει ως ενθύμιο της αγάπης σας. Οι μικρές αγαπημένες σας θα εκτιμήσουν οπωσδήποτε ένα κολιέ με το όνομά τους ή ένα κρεμαστό με χρωματιστό πολύτιμο λίθο ή ζιργκόν και σίγουρα θα το φοράνε με καμάρι σε κάθε τους έξοδο. Για τις κυρίες και δεσποινίδες της καρδιάς σας προτείνουμε να επενδύσετε στην ευέλικτη και διαχρονική κομψότητα των μαργαριταριών. Ένα βραχιόλι ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από μαργαριτάρια με χρυσό δέσιμο είναι η τέλεια επιλογή δώρου, καθώς συμπληρώνει ιδανικά κάθε εμφάνιση ανεξάρτητα από την περίσταση.

Δώρα για το Πάσχα

Δώρα για τον Αναστάση, τον Λάμπρο και τον Πασχάλη

Οι εορτάζοντες άντρες δεν λείπουν από τις ιδέες δώρων του Kosmima24! Η ευρεία συλλογή μας διαθέτει εντυπωσιακές επιλογές για ανδρικό δώρο που ανταποκρίνονται σε κάθε γούστο και τρόπο ζωής. Από ανδρικά ρολόγια χειρός επώνυμων οίκων έως ασημένια ανάγλυφα μανικετόκουμπα, το Κosmima24 διαθέτει ό,τι ονειρεύεστε για να προσφέρετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Χαρίστε ένα στιβαρό δαχτυλίδι στον πατέρα σας, ένα μοντέρνο ρολόι στον σύζυγό σας, ένα βραχιόλι από ασήμι και δέρμα στον γιό σας ή ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα στον αδερφό σας- η τελική επιλογή είναι βέβαιο πως θα τον συγκινήσει και θα αναβαθμίσει το στυλ του.

ανδρικα δωρα

Κάντε αυτό το Πάσχα αληθινά αξέχαστο με ένα προσωπικό δώρο διαχρονικής αξίας. Χαρίστε ομορφιά και κομψότητα στους αγαπημένους σας, επιλέγοντας χειροποίητα κοσμήματα από την εξαίσια συλλογή του Kosmima24 και να είστε βέβαιοι πως το δώρο σας θα παραμείνει το αγαπημένο όλων για μια ζωή.


Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή




Έχετε δει ως τώρα
letter letter NEWSLETTER Μάθετε πρώτοι τα νέα του Kosmima24
Κοσμήματα
Κοσμήματα Επικοινωνία
2310521189
2310531831
2310536690
Πτολεμαίων 31 - 1ος Όροφος
ΑΦΜ 800371372
Αριθμός ΓΕΜΗ: 118825405000
546 30  -  Θεσσαλονίκη
Δευτ. - Παρ.:  09:00 - 20:00
Σάββατο: 09:00 - 17:00
espa_gr
visa mastercard paypal elta acs eurobank alphabank ethniki piraeus ssl
© 2010 - 2024 - Κοσμήματα Kosmima24.gr Κατασκευή Eshop by infocus
Back to top
COOKIE DIALOG