2310521189 (10 ΓΡΑΜΜΕΣ)    ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ
2310521189    ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ
Καθημερινά: 9:00-20:00 Σάββατο: 9:00-17:00
phone_mob
search
0
Καλάθι αγορών
 0.00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  
Το καλάθι σας είναι άδειο.

.  
0
.
» Αρχική » Νέα - Χρήσιμα » Προτάσεις Δώρου
Κατηγορίες

Δώρο για την Μαμά

08/05/2023


Γιορτή της Μητέρας – Τι δώρο να κάνετε στις μαμάδες της ζωής σας!
Η Γιορτή της Μητέρας είναι μια αφορμή και φέτος να πούμε ευχαριστώ στις γυναίκες που μας μεγάλωσαν κι εξακολουθούν να χαίρονται και πονούν μαζί μας κάθε στιγμή. Ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσουμε μαζί τους το δώρο της ανιδιοτελούς αγάπης είναι να τους προσφέρουμε ένα πολύτιμο δώρο από καρδιάς που θα φοράνε με χαρά και υπερηφάνεια. Σε αυτό το άρθρο σας προτείνουμε τα πιο όμορφα και σημαίνοντα δώρα κοσμήματα για τη μητέρα σας και όποια άλλη γυναίκα-μαμά θέλετε να τιμήσετε.
Προτού προχωρήσετε σε οποιαδήποτε αγορά βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τα γούστα και τις προτιμήσεις της μητέρας σας. Φοράει κοσμήματα; Αν ναι τι προτιμάει; Έχει περισσότερα δαχτυλίδια ή σκουλαρίκια; Ποιο είναι το στιλ της; Μήπως είναι φίλη του κλασικού ή boho chic; Κι ακόμη κι αν δεν έχει μεγάλη συλλογή από μπιζού και κοσμήματα τι θα της άρεσε για μια ειδική περίσταση ή τι θα την εξυπηρετούσε να φοράει στην καθημερινότητά της; Απαντώντας στα παραπάνω ερωτήματα θα αποκτήσετε μία σαφή κατεύθυνση μεταξύ των άπειρων επιλογών σας. Γιατί μην ξεχνάτε πως το δώρο θα πρέπει να είναι κάτι που πρωτίστως αρέσει στον δέκτη -στη συγκεκριμένη περίπτωση, στη μητέρα μας- κι όχι μόνο σε εμάς.

δώρα για την μαμά

Μητέρες παλιάς σχολής!
Η πιο ασφαλής και ταυτόχρονα εντυπωσιακή επιλογή δώρου για μία μητέρα είναι ένα κρεμαστό παντατίφ ή ένα κολιέ για την μαμά. Οι πιο ώριμες μαμάδες θα εκτιμήσουν το κλασσικό κόσμημα με ροζέτα με πολύτιμους λίθους σε διάφορα χρώματα. Μάλιστα το συγκεκριμένο δέσιμο μπορείτε να το βρείτε σε κρεμαστό, αλλά και σε ασορτί σκουλαρίκια και δαχτυλίδι. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα αναγνωρίσιμο σχέδιο διαχρονικής ομορφιάς και μεγάλης αξίας που θα κάνει τη μητέρα σας να λάμπει κάθε φορά που το φοράει. Εναλλακτικά μία πιο διακριτική επιλογή είναι ένα κρεμαστό σε χρυσό ή λευκό χρυσό με πέρλα. Το ίδιο κλασικό αλλά σίγουρα λιγότερο φανταχτερό, ένα παντατίφ με πέρλα είναι ταυτόχρονα εντυπωσιακό και μίνιμαλ, γι’ αυτό και ταιριάζει στις περισσότερες περιστάσεις και εμφανίσεις.

δώρο για την μητέρα

“Μαμά” με 4 γράμματα
Το πιο κλασικό κρεμαστό για τη γιορτή της μητέρας είναι αυτό με τη λέξη «μαμά» γραμμένη με το μέταλλο της αλυσίδας. Εκτός της συνηθισμένης καλλιγραφικής γραμματοσειράς, υπάρχουν κι άλλες διαθέσιμες επιλογές, όπως με κεφαλαία γράμματα σα να έχουν γραφτεί από μικρό παιδί, γι’ αυτό και ταιριάζουν περισσότερο σε νέες μαμάδες. Αν η αδερφή, η κολλητή σας ή ακόμη και η μαμά σας έγινε πρόσφατα-ξανά-μητέρα, αυτό το μοναδικό σχέδιο θα την συγκινήσει. Μπορείτε να βρείτε το συγκεκριμένο σχέδιο σε διάφορα μέταλλα και με ποικίλα διακοσμητικά στοιχεία, όπως ματάκια, ζιργκόν και άλλα που κοσμούν το κολιέ.

δώρο για την γιορτή της μητέρας

Κολιέ με κρεμαστό cameo
Ίσως είναι το καλύτερο δώρο για τη νέα μητέρα. Τα κολιέ αυτού του τύπου έχουν το γνωστό σχέδιο του προσώπου μίας γυναίκας σε προφίλ. Η εκδοχή για μαμάδες αναπαριστά ένα αφαιρετικό σχέδιο μίας γυναίκας σε παρόμοια θέση που κρατάει ψηλά ή στην αγκαλιά της ένα μωρό. Πρωτότυπο και ταυτόχρονα τρυφερό, το συγκεκριμένο δώρο για τη γιορτή της μητέρας μάς παραπέμπει στη συμβολική εικόνα της Παναγίας χωρίς την παραδοσιακή απεικόνισή της. Πρόκειται για μία ιδιαίτερη πρόταση που μπορείτε να την βρείτε σε διάφορες παραλλαγές και φυσικά, σε διαφορετικά χρώματα και μέταλλα.
Σταυρός ή Κωνσταντινάτο
Και μια και αναφέραμε τα θρησκευτικά σύμβολα, ένα όμορφο δώρο με αξία που αποδίδει σεβασμό στο πρόσωπο που το χαρίζουμε είναι ο σταυρό και το Κωνσταντινάτο. Και τα δύο είναι αναμφισβήτητα σύμβολα πίστης και αγάπης, αποτελούν με άλλα λόγια ως φυλαχτά για όποιον τα φορά. Επιπλέον έχουν διαχρονική αξία, συνδυάζονται εύκολα με άλλα κοσμήματα και ταιριάζουν σε όλες τις περιστάσεις. Η γιορτή της μητέρας είναι μία ακόμη αφορμή για να της κάνετε ένα όμορφο δώρο με αντικειμενική και συναισθηματική αξία. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να βρείτε επίσης μία ολοκληρωμένη συλλογή από αγαπημένα βραχιόλια για την μαμά, καθώς και πολλές ακόμη όμορφες ιδέες για δώρο στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Ανακαλύψτε μοναδικές προτάσεις σε κοσμήματα χρυσά και ασημένια, δημιουργημένα όλα με τέχνη, μεράκι και λεπτομέρεια, που αποτυπώνουν όλα όσα επιθυμείτε να εκφράσετε χαρίζοντάς τα στην αγαπημένη σας μαμά! Ολοκληρώστε online την παραγγελία σας και παραλάβετέ την σε συσκευασία δώρου σε όποιο σημείο της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε!


Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή




Έχετε δει ως τώρα
letter letter NEWSLETTER Μάθετε πρώτοι τα νέα του Kosmima24
Κοσμήματα
Κοσμήματα Επικοινωνία
2310521189
2310531831
2310536690
Πτολεμαίων 31 - 1ος Όροφος
ΑΦΜ 800371372
Αριθμός ΓΕΜΗ: 118825405000
546 30  -  Θεσσαλονίκη
Δευτ. - Παρ.:  09:00 - 20:00
Σάββατο: 09:00 - 17:00
espa_gr
visa mastercard paypal elta acs eurobank alphabank ethniki piraeus ssl
© 2010 - 2024 - Κοσμήματα Kosmima24.gr Κατασκευή Eshop by infocus
Back to top
COOKIE DIALOG