2310521189 (10 ΓΡΑΜΜΕΣ)    ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ
2310521189    ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ
Καθημερινά: 9:00-20:00 Σάββατο: 9:00-17:00
phone_mob
search
0
Καλάθι αγορών
 0.00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  
Το καλάθι σας είναι άδειο.

.  
0
.
» Αρχική » Νέα - Χρήσιμα » Όλα για τον Σταυρό
Κατηγορίες

Πώς να επιλέξω τον κατάλληλο σταυρό βάπτισης για κορίτσι

07/06/2023


Πρώτη φορά νονός/νονά?
 
Ίσως τα πιο χαριτωμένα πλάσματα μαζί με τα κουνέλια και τα κουταβάκια να είναι τα μωρά κορίτσια! Γι’ αυτό όσοι/όσες ετοιμάζεστε να γίνετε νονοί/νονές, ας είναι διπλή η χαρά σας που θα βαφτίσετε κοριτσάκι. Φανταστείτε μόνο πόσες επιλογές θα έχετε σε ρουχαλάκια, παπουτσάκια και αξεσουάρ. Όμως το πρώτο και ίσως πιο σημαντικό δώρο προς τη μπέμπα θα είναι ο βαφτιστικός σταυρός. Κι αυτό όχι μόνο επειδή είναι ένα πολύτιμο κόσμημα για όλη της τη ζωή, αλλά ταυτόχρονα σε αυτό θα φυλάσσεται για πάντα η ιερότητα της σχέση σας. Γι’ αυτό σας παροτρύνουμε να επενδύσετε σε έναν ποιοτικό βαπτιστικό σταυρό που θα ευλογεί και θα στολίζει το πνευματικό σας παιδί σε όλη του τη ζωή.

βάπτιση κοριτσιού

Οι επιλογές ειδικά για ένα κορίτσι είναι πολλές και όλες τους υπέροχες! Στο ηλεκτρονικό κατάστημα του kosmima24 μπορείτε να βρείτε βαφτιστικούς σταυρούς για όλα τα γούστα, σε διαφορετικές επιλογές καρατίων (Κ9, Κ14 και Κ18), χρώματα και σχέδια. Εμείς, για να σας βοηθήσουμε στην επιλογή σας, σας παρουσιάζουμε ορισμένα βασικά κριτήρια επιλογής και τις κυρίαρχες τάσεις σε αυτήν την ξεχωριστή κατηγορία κοσμήματος.
Ξεκινήστε με την επιλογή των καρατίων με γνώμονα ίσως και το διαθέσιμο ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Η αλήθεια είναι πως οι επιλογές σας είναι άπειρες οπότε συνδυαστικά θα πρέπει να ορίσετε και την χρωματική παλέτα που θα κινηθείτε. Ο λευκόχρυσος, ο κίτρινος χρυσός και ο ροζ χρυσός είναι οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες μετάλλων για τον βαφτιστικό σταυρό. Τα τελευταία χρόνια το ιδιαίτερο χρώμα του ροζ χρυσού αποτελεί μία αγαπημένη τάση στα γυναικεία κοσμήματα και κερδίζει διαρκώς έδαφος και στο παιδικό κόσμημα.  Δεν είναι τυχαίο, αφού η συγκεκριμένη απόχρωση μπορεί να αναδείξει την ομορφιά του πιο λευκού και ροδαλού δέρματος. Σας συστήνουμε να επιλέξετε το μέταλλο που ταιριάζει περισσότερο με τους τόνους της επιδερμίδας της μπέμπας, ώστε η ίδια να λάμπει τόσο όσο και το σταυρουδάκι της!

Βαπτιστικός Σταυρός για κορίτσι

Όσον αφορά στο σχέδιο του σταυρού, έχετε στη διάθεσή σας μία τεράστια γκάμα σε στιλ: από τα πιο κλασικά σχέδια και τις μίνιμαλ προτάσεις με τις αφαιρετικές γραμμές έως και καμπυλωτούς σταυρούς με πολύτιμους λίθους σε περίτεχνα σκαλίσματα. Ας είναι η φαντασία σας ο οδηγός σας! Για να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, σας προτείνουμε έναν μοντέρνο κοριτσίστικο σταυρό με διακριτικό σχέδιο στο εσωτερικό του και μικροσκοπικούς πολύτιμους λίθους που θα την κρατούν για πάντα νέα στην καρδιά. Για τους πιο τολμηρούς πνευματικούς γονείς που θέλουν να τιμήσουν τη νέα τους οικογένεια αλλά και την επάνοδο του μαξιμαλισμού στις τάσεις, τα βυζαντινά και μπαρόκ σχέδια με χρωματιστούς λίθους ίσως είναι η σωστή επιλογή.
 Οι πιο μίνιμαλ βαπτιστικοί σταυροί σε καμία περίπτωση δεν είναι βαρετοί. Αντίθετα συνιστούν μία ασφαλή αλλά και διαχρονική επιλογή κι ένα κόσμημα που η βαφτισιμιά σας θα χαίρεται να φοράει για όλη της τη ζωή. Η διαφορά βρίσκεται στη λεπτομέρεια, και συγκεκριμένα στις υφές. Ζαγρέ ή ματ, με καμπύλες ή και λαμπερό τελείωμα, οι υφές σε όλα τα κοσμήματα δίνουν διαφορετική αίσθηση σε όποιον τα φορά και κάνουν διαφορετική εντύπωση σε όποιον τα θαυμάζει φορεμένα. Πολλοί από τους σύγχρονους βαφτιστικούς σταυρούς είναι διπλής όψης με διαφορετικό φινίρισμα στην κάθε τους πλευρά για εναλλαγή στο στιλ και στο ύφος. Έτσι θα είναι σα να έχετε πάρει δύο βαφτιστικούς σταυρούς στη μπέμπα σας!

 Σταυρός για κορίτσι

Η ειδική μας ομάδα γνωρίζοντας απόλυτα τις τάσεις και ακούγοντας προσεκτικά τις δικές σας απαιτήσεις, είναι πάντα έτοιμη να προσφέρει την απόλυτη καθοδήγηση για την επιλογή του ιδανικού σταυρού βάπτισης για κορίτσι. 
Μέσα από μια εντυπωσιακή σειρά από μοντέρνα και πιο κλασικά σχέδια, προσφέρουμε άπειρες επιλογές που ανταποκρίνονται σε κάθε γούστο. Παράλληλα, μέσα από τη διευρυμένη ποικιλία, εξασφαλίζουμε και μια ευρεία γκάμα τιμών για κάθε προϋπολογισμό. Όλα τα σχέδια είναι χειροποίητα και επιδέχονται τροποποιήσεις, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας, προκειμένου να αποκτήσετε το ιδανικό αποτέλεσμα!


Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή




letter letter NEWSLETTER Μάθετε πρώτοι τα νέα του Kosmima24
Κοσμήματα
Κοσμήματα Επικοινωνία
2310521189
2310531831
2310536690
Πτολεμαίων 31 - 1ος Όροφος
ΑΦΜ 800371372
Αριθμός ΓΕΜΗ: 118825405000
546 30  -  Θεσσαλονίκη
Δευτ. - Παρ.:  09:00 - 20:00
Σάββατο: 09:00 - 17:00
espa_gr
visa mastercard paypal elta acs eurobank alphabank ethniki piraeus ssl
© 2010 - 2024 - Κοσμήματα Kosmima24.gr Κατασκευή Eshop by infocus
Back to top
COOKIE DIALOG